Mine nettbutikker

er under oppdatering per juli 2012
Disse skal også inn på listen:
Kameleont Design
Ohlssons Tyger
Fabriina.fi
Ikasyr.fi
liandlo.se
m.m

NORSKE:Sydilla holder til i Østersund, Sverige, men eieren er norsk, og er en veldig hyggelig dame som yter topp service. Flotte stoffer til både barneklære og voksneklær.Mange bekledningstoffer til både barne- og vokenklær. Mye fra Hilco.

Fysisk butikk i Arendal som også har nettbutikk. Jeg har bare handlet stabilisering av dem, men de har mye forskjellig.
UTENLANDSKE:

Svensk nettbutikk som har egne stofftrykk. Disse stoffene finner du ingen andre steder. Og FOR noen stoffer. Det finnes også en fysisk butikk i Åre, Sverige, men det er kun ferdigsydde plagg da.
 Men du kan hente forhåndsbestilte og betalte ordrer derø.

Svensk nettbutikk som mange flotte stoffer. Jeg har ikke kjøpte noe direkte i nettbutikken deres, men gjennom norsk forhandler.

Dansk nettbutikk som jeg har handlet mye av, bare så synd at man bør holde seg under 200 kroner grensa for å unngå toll og moms.


Dansk nettbutikk ala Stoff og stil, men flere syns kvaliteten på stoffene er mye bedre.


Nydelig nettbutikk og nydelig fysisk butikk i kjelleren i et privat hus i København. Drevet at en hyggelig dame, som gir god service. Ah, nydelige stoffer!


Finsk nettbutikk som har mange herlige stoffer i bambus, ull, hemp, organiske osv.


Tysk nettbutikk som har MASSE! Men... må ha gode tyskkunnskaper eller bruk google translator!


Ypperlige trykknapper og utstyr til festing. Trykknapp size 16 passer til prymtangen min. Jeg bruker å kjøpe samlepose med 100 trykknapper med forskjellige farger oppi. Prisen er rimelig i forhold til hvor mange du får. Du kan også kjøpe 10 eller 50 av samme farge. De har også veldige fine perletrykknapper.


Søt amerikansk nettbutikk som har mange forskjellige stoffer, mønster, syutstyr og trykknapper. Veldig god kunderservice. Bare send en mail dit hvis du lurer på noe. 


Denne butikken har MASSE bomullsstoffer. Genialt med denne siden er at de har "1/2 price shipping", det vil si at portoen bare er på $6! Får mange yards for det.Jeg har kjøpt meg tang og knapper fra KAMSNAPS.COM. Blir spennende å prøve ut forskjellen mellom disse og de jeg har i metall fra før. Uansett, så finnes disse KAM knappene i stjerner og hjerter!


 

blogger templates | Make Money Online